Projecten

PeerGrouP
Bij locatietheatergezelschap PeerGrouP werk ik als publiciteitsmedewerker tot de zomer van 2018. Dat betekent mooie projecten promoten zoals: Grutte Pier de Bezinning, Chleb & Maja, Tussenland en Tjerk Vermaning.

In-house journalist Welcome to The Village 2017
Voor het Leeuwardense festival Welcome to the Village was ik in 2017 In-house journalist. Dat betekent dat ik het festival onder de aandacht breng bij media en meedenk over de verhaallijnen binnen Welcome to The Village.

PR & Communicatie Rockumentary Grunn
Rockumentary Grunn is een project waarbij Groningers met hun archiefmateriaal over popmuziek een film kunnen maken. De eigenaren of verzamelaars van het archiefmateriaal kunnen met hulp van een professioneel filmmaker een korte documentaire of ‘Rockumentary’ laten maken over hun onderwerp. Het archiefmateriaal wordt gedigitaliseerd door het Groninger Archief en blijft daardoor behouden. Bij Rockumentary regisseerde ik o.a een korte documentaire over oefencomplex Het Viadukt en deed ik de PR voor het gehele project.

Into Nature art expedition 2016
PR & Communicatiemedewerker voor de eerste editie van Into Nature art expedition in 2016. Een beeldende kunstroute met het Drentse landschap als canvas.